Véleményetek az alábbi kerékpárrol?
2010. júl. 23. 21:42
1/8 anonim válasza:
Nekem bejön, nekem is országutim van!Nagyon szupi, jó gyors..Ez a tiéd, vagy venni akarsz?
2/8 A kérdező kommentje:
most akarok venni, remélem már jövő héten takaritgathatom a szobámban :-D . Amúgy lehet hülye kérdést teszek fel, új nekem az outi, szóval lehet rá rakni csomagtartót hátra? Nem túrára használnám, de első útnak a Balatont néztem ki (120km), és hát nemtudom, hogy sátrat miként tudnék vinni :-D. Tehát ez egy egyszeri alkalom lenne.
2010. júl. 23. 22:18
3/8 A kérdező kommentje:
de megnéztem jobban, szerintem nem lehet
2010. júl. 23. 22:20
5/8 anonim válasza:
Meg lehet oldani természetesen! A bringás boltokban adnak hozzá "alkatrészeket" ..És a mai modern sátrak, nagyon könnyűek, kis helyen elférnek, ugyhogy csak mindent bele! :)
(Első kommentes voltam )
7/8 anonim válasza:
első út balaton és nem túrázol? akkor vmi durvát sportolhatsz, mert ez nem piskóta, tapasztalatból mondom, legalábbis nekem Bakonyinak nem vt az sok domb & hegy, stb... :S de a fürdésért megérte, úgy is drágul a benzin... :D
8/8 A kérdező kommentje:
oké, kicsit hülyén fogalmaztam, nem túrára veszem, hanem csak itt a vértes környékén tekerni napi szinten, ahogy ezt már régebben is tettem, csak nem ilyen jó kerékpárral, és még a nyáron leszeretnék menni a balcsira, így bicóval teszem, és ha minden évben sikerül a balatonkör, akkor 120km egy nap alatt gondolom nem lehetetlen.
2010. júl. 26. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!