Milyen fajta Bmx-et vegyek a fiamnak?
Semmilyent!
Menjetek el együtt, és ő válasszon!
Elsőre azt mondom,hogy az helyesírásban sem vagy jártas.
Street/freestyle bmx re vágyik a gyerek. A cső amire állni lehet az a peg (kilépő) van amire külön kell vennivan amelyikhez adják.
A féknélküliséget elsőre nem ajánlom,ha nincs gyakorlata a gyereknek mert hamar a busz alatt találja magát.
Gyakorlatilag bárhol lehet venni ilyen bringát,a képzeletnek kb 300 ezernél van vége,de az már bőven profi szint.
Szerintem ugyan kicsit rombolja az ajándék mivoltát de viddel a gyerek had nézelödjön,amit kiválaszt azt foglalózdle. Aztán valamikor vedd és vidd.
A fék nélküliséget ne engedd... az a fék semmihez, semmilyen trükkhöz nincs útban, csupán azt hiszik a gyerekek, hogy menő, ha nincs...
pedig marhára nem menő és még veszélyes is....
pont olyan ez mint kocsiban a biztonsági öv, azt is marha menő nem bekapcsolni addig amíg egyszer nem az életed múlik rajta...
tudom mert 17 évvel ezelőtt pontosan ilyen gyerek voltam én is.
ugyan a decathlon cuccai nem rosszak de ne ott vedd,ők kihagyják a rotort ami kb:3000Ft...
helyette hosszút használnak ami azért nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!