Hogy kell felszerelni a tachométert (sebességmérő) egy mountain bike-ra? Több lenn
pénz kérdés - mint minden manapság
A kábelesbe csak 1 elem kell az órába
a kábel nélkülibe 2-kell, mert a jeladóban is van egy
Én GPS-est vásároltam, mert csak a kormányra kell egy tartót felrakni két kábelkötegelővel.
A kerékre nem kell érzékelő, mert a gps műholdakról veszi a jelet.
Nekem volt vezeték nélküli szerettem,csak vigyázni kellet hová teszem mert hajlamos volt random mérni bizonyos tárgyak közelében...
Most vezetekes van,itt is akadnak gondok ,elmozdulhat a jeladó,vevö. De legalább nem tesz magába 2500km-et amig alszom.
A felszerelés: a használati útmutatóban benne van. Rajz is van hozzá.
Álltalában adnak mindent normális keretek közt.
Ha valaki nagyon hülye vagy nagyon extra helyre akarja rakni az persze keveselheti.
A vezetékes előnyösebb abban a tekintetben, hogy külső zavaró jelek hatására nem kezd el "összevissza" mérni.
Használtam már vezeték nélkülit, és volt olyan, hogy a piros lámpánál állva a kijelző folyamatosan 5kmh-ás sebbeségett jelzett holott kb 6-7 percet álltam a vasúti átjárónál állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!