Günter2003 kérdése:
Át lehet alakítani egy 3x7-es hajtású kerékpárt 1x9es 1x10es vagy 1x11-essé?
Figyelt kérdés
Endutózásra, downhillezésre használnám.2019. okt. 13. 12:35
1/6 tothp válasza:
Igen. A minimális alkatrészigény:
Új hajtómű
új váltó
új hátsó agy
új lánckeréksor
új lánc
új váltókar
2/6 IronYpetya válasza:
amiben 3x7 a váltás, azt megkockáztatom, hogy olyan messze áll a geometriája akár csak az endurózástól is, hogy fölösleges további időt pazarolni az ötletre
3/6 tothp válasza:
A 3x7 jópár évig versenykategória volt. Na nem most, hanem 20-25 éve. És akkor is csináltak nagyon profi vázakat. Igaz merőben más volt az építési koncepció. De ki tudja? Bele lehet szaladni csodákba, amivel már érdemes foglalkozni.
Bár ennek az esélye valóban elenyésző
4/6 anonim válasza:
igen átlehet. de azzal nem fogsz sem endutozni,(bármi is legye az) sem DH-zni. max azt hiszed,vagy azt mondják neked.
legalább fully?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kb egy hónapja kezdtem és gondoltam stapabíróbb egy egysebességes hajtás terelővel, mert nagyobb ugratásoknál leesik a láncom.
Nem fully-m van mert azt hallottam, hogy merevvel érdemes nekivágni.
2019. okt. 29. 09:40
6/6 anonim válasza:
nem igaz. merevvel jobb ugrálni,meg tanulni. de ha DH-zni akarsz akkor fully-val érdemes nyomulni kezdésnek is,megtanulod,hogy hogy viselkedik a bringa,mert más a 2.ami néha kellemetlen meglepetést okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!