A 24 es kerekmeret olyan lehet, mint a regi kemping kerekpar kereke?
Figyelt kérdés
Mert akkor nem kell az amit kineztem a neten
A 26, v 28 as lenne jo,varosi noi kerekpart akatok vennieleg alacsony ,160 cm vagyok.
2019. okt. 10. 10:52
1/3 anonim válasza:
Ne a kerékméretet nézd, hanem a váz méretét.
2/3 Koplárovics Béci válasza:
A régi kemping az 20-as volt. A 24-es az inkább átmeneti gyerekméret, neked kicsi lenne. Valószinűleg tényleg a 26-28"-as kerekű bringák közül tudsz válogatni. Ezek között mindig van legalább 2-3-4 féle vázméret, neked valószinűleg a legkisebb kell. De érdemes mindig megnézni, hogy az adott gyártó a te magasságodhoz melyik vázméretet ajánlja. A vázméret és a kerékméret nem ugyanaz!
3/3 MGéza válasza:
160 centivel akár 28-as kerékpárt is lehet használni. Nincs nagy összefüggés, tényleg inkább a vázméret számít. Gyerekként simán használtam nagyapám férfivázas 28-as Puch kerékpárját, ami minimum 54-es vázméret volt. Akkor is nagyjából 165 centi voltam, most se vagyok több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!