Micsoda dolog ez? Miért csinálta ezt egy hajléktalan? (Többi lent)
Ma bicikliztem a városban az egyik haverommal, megálltunk pihenni és egy hajléktalannak látszó csóka elkezdett kötekedni hogy ez így meg úgy az ő biciklije én meg a haverom biztos 100% hogy loptuk. Balhézott, fenyegetett és le is fotózott az a rossz b*zi. Nem értette meg hogy azt a biciklit vettük anno a piacon egy sanyi nevezetű embertől. Állandóan csak az volt a védő szava hogy az az ő biciklije és a száma alapján be is bizonyítja nekem.
Amikor vissza mentem ahhoz a csöveshez a sanyival akitől megvettem már nem volt ott.
Lehetséges hogy csak poénkodni akart?
Meg azt is mondta hogy megvagyok mert ott a fotó a telefonján.
30E forintért vettük a bicajt. Családi biciklinek.
Mit tud kezdeni a fotómmal az a csöves?
(Engedélyt nem kapott arra hogy lefotózzon)
Nem lopott, mondta hogy az apja biciklije volt még a számlát is megmutatta hogy itt és ott vette az apja.
Megálltunk pihenni és random csövi odajött hozzánk (hozzám) és fújta a magáét.
Ha kérdeznéd nem a sanyi apja jött oda hozzám.
MOst vagy tudod, hogy lopott biciklid van és rettegsz, vagy gyanítod, hogy sanyi átvert egy lopott biciklit,és rettegsz. Különben ha 100% biztos lennél benne, hogy nem lopott, akkor rég elfelejtetted volna a témát...
Esetleg csak azt akarod tudni mi lesz, ha bringát lopsz és lefotóznak vele???
Háááát, ez elég gáz...
5#
Budapesten történt.
Adásvételit lehet rajzoni.
Szóval van félni valód,márha a csövit komolyan veszik a rendörök ami nem 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!