Mit csináljak vele?
A hátsó kerék defektet javítottam Mtb ről van szó.
Vissza raktam a kereket s nemforog a tárcsa a betétek közt rendesen.
Az egyik feléhez hozzá ér.
Hozzá sem nyúltam csak kivettem és vissza tettem a kereket.
Köszönöm a válaszokat! 😉
Megengedtem a fék rögzítő csavarjait aztán ráhúztam a fékkart s így jó lett.
Amúgy a gyors zárat mennyire kell ráfeszíteni?
A gyorszáras kerék visszahelyezése hajszálra ugyanoda, ahonnan kivetted - szinte lehetetlen. Egyszerűen nem úgy van kitalálva. Vagy játszasz vele egy picit (megéri, hiszen egyenes kerékvonalat kéne/illene használnod), vagy pedig amit tettél: újrapozícionálod a féktestet. Harmadik opció, ha már nagyon elállítódott a dugattyú féloldalasra, hogy betéteket kiveszed és szépen visszatolod mindkét dugattyút alap állásba. Utána ha mindent visszaszerelsz, önbeállító lesz a hidraulikus rendszer. A következő kerékcseréig. :D
Gyorszárad meghúzni úgy kell, hogy ha csupasz kézzel lezárod, akkor a tenyeredben maradjon meg pár másodpercre láthatóan a lenyomata a kilincsnek.Ha ennél erősebben csinálod, lehet, hogy nem is igazán tudod a helyére zárni (vagy majd kicsitni), ha ennél gyengébben, akkor elmozdulhat, balesetveszélyes.
Úgy tettem ahogyan Leírtad!
Nagyon szépen köszönöm! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!