Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek hol és milyen...

Szerintetek hol és milyen márkájú bicajt érdemes venni?

Figyelt kérdés
Én diák vagyok és új bicajt szeretnék. Ár 100 ezer forint alattit szeretnék. Tehát ne legyen túl drága. Csak a munkába járáshoz kéne ami kevés kilométert tartalmaz mert Gödöllőn lelakatolom a bicajt és hévvel megyek Pestre.
2019. aug. 17. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Használtat, magánszemélytől. Márka mindegy. Cross trekking, túra trekking ajánlott ilyen célra. Kicsit nem árt érteni hozza, vagy megkérdezni hozzáértőt, hogy miket kell nézni.
2019. aug. 17. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Gödöllő hegyes-völgyes? Mert,ha nem akkor lehet egy sebességes is ami nagyban csökkenti az árat.

Ami nem hátrány. És persze nem is lopják annyira.

2019. aug. 18. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Decathlon esetleg, igazából árkategóriánként ugyan azt kapod, csak más márkanév van a vázra írva, egy tisztességes belépő szint pedig 150nél kezdődik.

Lányomnak az 55000res decathlonos bringát vettük, ő szereti, es valljuk be, alatta nem is kap olyan kiképzest, mint alattam kapott 20on éves koromban a magellán vega-m, amivel szlovákiába jártunk át dh-zni.

2019. aug. 19. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!