Szerintetek hol és milyen márkájú bicajt érdemes venni?
Figyelt kérdés
Én diák vagyok és új bicajt szeretnék. Ár 100 ezer forint alattit szeretnék. Tehát ne legyen túl drága. Csak a munkába járáshoz kéne ami kevés kilométert tartalmaz mert Gödöllőn lelakatolom a bicajt és hévvel megyek Pestre.2019. aug. 17. 18:16
1/3 anonim válasza:
Használtat, magánszemélytől. Márka mindegy. Cross trekking, túra trekking ajánlott ilyen célra. Kicsit nem árt érteni hozza, vagy megkérdezni hozzáértőt, hogy miket kell nézni.
2/3 anonim válasza:
Gödöllő hegyes-völgyes? Mert,ha nem akkor lehet egy sebességes is ami nagyban csökkenti az árat.
Ami nem hátrány. És persze nem is lopják annyira.
3/3 anonim válasza:
Decathlon esetleg, igazából árkategóriánként ugyan azt kapod, csak más márkanév van a vázra írva, egy tisztességes belépő szint pedig 150nél kezdődik.
Lányomnak az 55000res decathlonos bringát vettük, ő szereti, es valljuk be, alatta nem is kap olyan kiképzest, mint alattam kapott 20on éves koromban a magellán vega-m, amivel szlovákiába jártunk át dh-zni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!