Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Heti kb.70km kerékpározáshoz...

Heti kb.70km kerékpározáshoz keresek bicajt. Milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés

2019. aug. 5. 23:10
 1/9 SHARON TATE válasza:
Hegyikerékpározás? Országúti? Városi?
2019. aug. 5. 23:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Nagyrészt városi,

terepppel is keverve

2019. aug. 6. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Menj be egy bicikliboltba és kérdezd meg.

Ez szimpla jó magyar paraszti észjárás .

Üdv (remélem segítettem😊)

2019. aug. 7. 20:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre,De jól bevált bringa kellene,ezért kellene pár tapasztalat
2019. aug. 7. 22:14
 5/9 Kecsketáp válasza:
100%
Crosstrekking
2019. aug. 8. 00:47
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Akkor KTM bár elég drága de kinek mi

Nekem Gepidám van az meg mindenhova jó

(Körbetekertem vele az UB-t)

2019. aug. 8. 02:05
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Ne vegyél KTM-et. Egy 200 ezres KTM hasonló alkatrészekkel van felszerelve, mint egy 90 ezres decathlonos Btwin bicikli. Btwin-ből pedig 200 körül már levegős rockshox/sram x5, sram NX felszereltségű biciklit kapsz (rockrider 560) De nem tudom mennyi a keret, meg én most mountain bike-okról beszélek, de ezekkel bőven le lehet tekerni akár naponta is 70 km-t. Kicsit kéne pontosítanod (ár, cél, elképzelés stb), hogy tudjunk is mondani valamit.
2019. aug. 8. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Mi a decathlonba vettünk egy biciklit na az egy nagy kalap szar ja és az összes minimum 20 kg szóval nehezek az én Gepidámat 100 000-ért vettük ami egy tök jó ár érte szerintem.

Csomagtartós dinamós lámpája van és hatalmas kerekei mindössze 14 kg a KTM pedig egy nagyon jó bicikli ha valaki napi szinten is simán használni akarja ha megteheti vegye meg de a decathlonba nem érdemes biciklit venni mert nem biztos hogy jót fogsz ki ha mindenképp ott akarsz venni kérd egy szakértő segítségét és menjetek el eggyütt biciklit venni .

2019. aug. 8. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, én csak a mountain bike-okról beszélek. Aki ért hozzá, az látja, hogy az ára olcsóbb annál, mint amivel fel van szerelve, tehát megérik. Mivel csak mountain bike-ot használok, ezért a többi típusú biciklit nem ismerem. Tavaly nyáron vettem ott egy Rockrider 520-at, idővel voltak hibái, de mindent meg lehet javítani. Most január végén vettem egy 560S-t, azzal eddig még semmi nem volt, bár az már annyira nem a tucat kategória. Legalább is az alkatrészei. Maga a bicikli nagyon jó, de a decathlon dolgozóira szerintem nem szabad semmit rábízni, mert olyan állapotban kaptam a biciklit, hogy otthon még egy fél órát szenvedni kellett vele, hogy menetképes legyen (érdekes módon kikísértek minket a biciklivel az autóig és nem is engedték kipróbálni, és csak akkor mentek vissza mikor beraktuk az autóba) De ha tudsz biciklit javítani valamilyen szinten, akkor baj nem lesz. (A megvétele óta nem kellett rajta semmit csinálni, csak a féktárcsát cseréltük elől)
2019. aug. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!