Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik airsoft fegyvert vegyem?

Melyik airsoft fegyvert vegyem?

Figyelt kérdés

Viszonylag kezdő játékos vagyok, de kipróbáltam a snipereket és nagyon bejönnek. Türelmes vagyok és nem rusholok.

Ez lenne az első saját fegyverem, ti mit ajánlotok?

SSG-024

M14

Ak47

2019. jún. 28. 11:49
 1/5 Kerti Dániel válasza:
Először is ha sniperezni akarsz én a kar98-at ajánlom vagy a Bar10-et.... Ha nem akkor az attól függ melyik játékot szereted jobban. Bátis foglalos vagy Terület foglalos Stb...
2019. jún. 30. 06:41
 2/5 anonim ***** válasza:
A kar98-at milyen indíttatásból? Az meccsre nagyon nem való.
2019. jún. 30. 15:46
 3/5 anonim válasza:
Látom írjak kár tényleg nagyon jó. De én a dragonovot választanám (SVD) az aksisat mert nem kel mindig uzogatni(ne értsd félre?) vagy Mauser sr.
2019. júl. 4. 16:13
 4/5 anonim válasza:

Novritch ssg24 rohadt jó fegyver, megbízható strapabíró 650fpst tud ami több a magyarorzsagi megengedettnel (SZERINTEM csak jatekban tilos otthon ha ugy maras nen lesz semmi de nem tudom). 154k ba kerul az nem keves, en olcsobbat vennek kezdesnek de te tudod. Dragunov is jo de ahhoz venni kell sínes fedőtokot mert alapbol nin

cs rajta sín.

2019. júl. 8. 12:32
 5/5 anonim válasza:

[link]

Itt egy video rola

2019. júl. 8. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!