Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Wilder legyőzné Ruizt?

Wilder legyőzné Ruizt?

Figyelt kérdés

Wildernek brutál ütései vannak,Ruiz viszont jól bírja az ütéseket.

Wilder le tudná győzni Ruizt?

2019. jún. 7. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ruizt AJ is leütötte. Ha még egyszer eltalálta volna rendesen nem kel fel. Ha Wilder találja el rendesen és még az első néhány menetben akkor ott lenne vége de ha az nem jön össze neki ugyanúgy bajban lenne mint Fury elken.
2019. jún. 7. 10:12
 2/7 AnonimAthlet ***** válasza:

Ruiz-t AJ is leütötte?? :)

AJ hányszor is volt a padlón??

Egyébként szerintem Ruiz győzne Wilder ellen. Szeretem Wilder-t is de Ruiz-nak is elég komoly ütései vannak.

2019. jún. 18. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Leütötte. Talán nézd meg a meccset és utána okoskodj. Ha AJ betalál még egyszer nem pedig beleszalad egy pofonba ott lett volna vége ameccsnek. Csak a nehézsúly már csak egy ilyen kategória. Elég egy jó ütés és a gyengébb is nyerhet.

2019. jún. 18. 12:12
 4/7 AnonimAthlet ***** válasza:

Ha az a volna ott ne volna... Mégse nyert akkor mit jártatod a szád? Ne fan ként nézd a meccset hanem szakmai szemmel. Én is kedvelem AJ-t jó bunyós, de ezen a meccsen semmit nem tudott mutatni.

Erről ennyit. Biztos lesz visszavágó, majd kiderül mi lesz.

2019. jún. 18. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha lenne fingod a bokszról akkor tudnád hogy megy ezt. AJ egyáltalán nem tudott regenerálódni a két leütés után. Én nem vagyok nagy rajongója de Ruiznak ez egy mákos győzelem volt. Nem kutyaütő, meg most a nehézsúly sem túl színvonalas de ő még így is kevés ide.
2019. jún. 18. 14:53
 6/7 AnonimAthlet ***** válasza:

Azért szerintem van fingom a boxról. :)

Sajnálom hogy léteznek hozzád hasonló retardált emberek akik olyan kérdés szólnak hozzá amihez fingja nincs, persze mind ezt úgy előadva mint ha évtizedes box múlttal rendelkeznek. :)

2019. jún. 19. 06:17
 7/7 AnonimAthlet ***** válasza:
*Kérdéshez*
2019. jún. 19. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!