Baj az hogyha PUNK deszkás vagyok? és vajon ez bejön a csajoknak
Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 00:19
1/7 anonim válasza:
11-13 eves korosztalynak biztos bejon
2/7 anonim válasza:
Pontosan 11-13 éveseknek bejön. De szerintem találsz még 14 és 15 évesek között is olyanokat akiknek bejön.
3/7 anonim válasza:
Szánalom a köbön. Azért deszkázni ill punk-nak lenni hogy bejöjj a csajoknak...
4/7 A kérdező kommentje:
én am 15vok
2010. júl. 8. 22:58
5/7 anonim válasza:
Oké fiam ülj le egyes... Én úgy utálom ezeket a díszdeszkásokat, bmxeseket, meg emo rocker punk stbket... Vácon is meg máshol is látom sokszor reggeltől estig ülnek a téren és kemények, meg ha sokan nézik őket bemutatnak egy irdatlan nehéz trükköt, amit kb én kezdő jópárév kihagyás után is 2-ra megcsinálok:D
Bejössz a csajoknak, hidd el!!!
6/7 anonim válasza:
Akarsz majd pénzt keresni egyszer?
Akkor 'szál valamit magaddal, tanulj meg valamit, amit kevesen gyakorolnak!!! Légy profi valamiben, amit viszonylag kevesen tudnak, és abból pénzt is lehet keresni! A punk csajokból sem lesz EU-képviselő havi 6 milláért, nem érdekes, hogy most Te tetszel-é nekik.
A kérdés: nagyapádnak tetszel-e? (ha még él...) Vele beszélgess el a témáról...
Majd rájösz, hogy igazam volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!