A rollereseket még megértem a 16 alatti korosztály kibírhatatlan de a longboardosokkal mi bajunk van? A skateparkokban nem igazán látom őket az utcán meg kikerülnek. Akkor most mi is az ellentét oka?
a sportolókra irigykednek mert essőbe is van olyan egyensúly érzékük hogy a kátyús úton elvisznek 1 táska sört xd
2019. ápr. 29. 22:01
2/19 anonim válasza:
Ne hallgass az #1-re, mert tuti rolleres. Én személy szerint nem a longboardosokat utálom, hanem azt, aki kitalálta azt a marhaságot. Azt meg szintén, aki longboardozik és ő kijelenti magáról, hogy nagy gördeszkás. Ezzel tönkre teszik a deszkás kultúránkat és erre ki ne lenne ideges? Elég bajunk van már a pózerekből is, akik Vansbe menőznek és Thrasherben nyalogatják a fagyit.
2019. máj. 1. 03:41
3/19 anonim válasza:
Nem kifejezetten a longboardosokkal van a problema, vannak ászok akik 100+ km/h val zsalnak le a hegyrol es kozbe powerslidolnak es vannak akik olyan trukkoket nyomatnak a longboardal h csak na...
Azokkal van a baj akik pozerkednek, akik meg lokni se birjak magukat normalisan. Megallnak es ugy veszik fel a deszkat h lehajolnak ertuk es megfogjak a fuggot es ugy visszik mindenhova
2019. máj. 25. 15:30
4/19 anonim válasza:
na 2.-3. al van bajom, mellesleg longboardos első sorban, de mind xd
2019. máj. 26. 07:24
5/19 anonim válasza:
Drágám, mégis hogy vegyem fel a kb 100 cm hosszú deszkát?
Akkor meg még egyszerűbb dolgod van, kapásból 5-t tudnek mondani, hogy vedd fel a deszkát és ezt ha begyakorlod sima. Gurulás közbe nagyon előre helyezed a lábad ha úgy hajtod magad, hogy a bal lábad van elől akkor le lépsz a jobb lábaddal és bele lépsz a bal lábaddal az orrába. Mivel ezt elég hülyén irtam le itt egy video:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!