Justaboy591 kérdése:
Mi lehet a baj a slide lock-al?
Figyelt kérdés
Van egy colt 1911-es airsoft modellem (vagy G192) és nem működik rendesen a slide lock. Amikor az utolsót lövi, akkor működik, mert 10/10 hogy hátraakad, de amikor csak egy üres tárral akarom felhúzni akkor nem akad hátra, pedig amikor újonnan vettem, akkor még úgyis hátraakadt. Valaki találkozott már ilyen problémával?2019. ápr. 8. 18:07
1/3 anonim válasza:
Valszeg a pöcök a tár oldalán kicsúszik a tárakasztó pöcke alól, mert vagy elkopott vagy mert alapból nincs is kinn eléggé, army 1911-nél legalábbis ez volt a gond. Kicsit gányolni kell, hogy kijebb legyen, de a tár berakásakor ne akadjon bele semmibe.
2/3 A kérdező kommentje:
Így el tud kopni 2-3 hónap alatt?!Pfúha...és hogy kéne megbütykölni?
2019. ápr. 11. 21:44
3/3 anonim válasza:
Ja, simán. Welltől, armytól nem szabad túl jó anyagminőséget várni. Én az egyik tárhoz egy kjw 1911-nek azt a kis pöckét vettem és azt raktam bele, nagyobb is így beakad rendesen viszont kicsit reszelni kell rajta, hogy beférjen a tárajakba. Másik tárnál meg asszem valahogy az adogatótömb bemarását tágítottam ki így a pöcök kijebb jött. Kicsit macerás meg pepecs de ha türelmes vagy akkor jó lesz, nekem legalábbis jó lett. Bár nekem meg most a az adógatótömbön lévő tengely, amire a pöcök fekszik fel, az tört le, mert ahogy az adógatótömb megy le, a tengely kap egy kis oldalirányú erőt ahogy a pöcök is benyomódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!