Egy thai Box edzés miből áll?
Figyelt kérdés
Muay Thai-ra akarok el menni. De lehet ,hogy nekem túl kemény lenne az a küzdő sport. Mivel egy edzés lehet túl sokáig tartana, napi 4 órát dolgozok! Másrészt meg lehet ,hogy túlzottan ki merítene! És én edzeni sem bírok 1 óránál többet! Tehát ha túl kemény ,inkább valami light-seb kűzdő sportot választanék! Egy évig jártam Wing Chun-ra, de nem tetszet ezért ott hagytam. Ez tavaly volt. Most valami másra szeretnék járni, ezek közűl van választásom: Taekwondo,Escrima,Kyokushin,Muay Thai2019. ápr. 2. 10:59
1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy ha kellő ideig járok valami harcművészetre. Akkor 178 cm magasággal 69-71 kg-sen is megtudhatom magam védeni egy kigyúrt álattal szemben is?! Én még csak 1 éve edzek.
2019. ápr. 2. 11:02
2/4 A kérdező kommentje:
Melyik a legjobb, több ember ellen is küzdeni? vagy melyik jó rá?
2019. ápr. 2. 11:10
3/4 anonim válasza:
Taekwondo, kyo, azok is többek 1 óránál és ha jó az edző fél óra alatt megszomorodsz ha tényleg nem bírod :'D, és thai boxon se fognak bebaszni a tigrisketrecbe, bár tkd-n hogy tudták hogy kyózok egyből 2 ellenfeles küzdelemmel kezdtem xd
4/4 anonim válasza:
Szerintem jobb ha kipróbálod . Általában az első edzés mindenhol ingyenes . Azután meg eldöntheted hogy való -e neked vagy sem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!