A Kyokushin karate tényleg nem hatékony?
Hát kérdező a kickbox nem annyira kemény mint mondjuk a thai box , cserébe technikásabb . A thai viszont strapabíróbbá tesz ( egy rúgás/1 ellenfél pedig filmekben van ) . Boxon csupán ökleid használnád ? Tévedés a komplett tested , bár tényleg nem rúgsz . Viszont ütni ökölvíváson tanulsz meg leginkább . Escrima - fegyveres harcmodor .
Látom írásodból hogy csak menőzésből csinálnád ( hogy te légy a környék janija ) , így nem húzod sokáig . Abszolút nem érdekel maga a választott rendszer . Meg sem akarod ismerni . Gondold át inkább az egészet . Nem való ez még neked .
"Fogalmam sincs, hogy honnan ered ez a tévhit, hogy a Thai Boxnak nincs védelme."
A statikusságából ? Nem bunyóztál te semmilyen rendes thai boxolóval Levegő , ne játszdd már a nagyon tudó fight style lexikont és pláne ne olyanokat akarj meggyőzni tévképzeteidről , kik tőled ezerszer tapasztaltabbak és minimum annyi ideje foglalkoznak harcművészetekkel mint ahány éves te vagy .
Kyokushin karate: Öhm, ahol én tanulom a a kyokushin karatét, ott van, hogy tanítanak street fight-ra is a versenyeztetés mellett. 🙄
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy a hatékonyság személy- és tanulásfüggő, lényegében mindegy milyen stílust/harcművészetet tanul valaki. Ha valaki tényleg tud, akkor simán lehet hatékony az a stílus/harcművészet, amit tanult. Ha meg valaki félvárról veszi bármelyik stílust/harcművészetet, akkor kevésbé lesz hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!