14 éves vagyok. Késő már deszkázni hogy profi legyek? Milyen deszkát érdemes venni? Ollie kezdetnek jó trükk?
1. Sose késő! Mindig lehetsz még profi, csak sokat kell gyakorolni!
2. Márkásat! Kínai gördeszkát vagy márkátlant ne vegyél mert szar! Adok pár márkát: Blind, Flip, Darkstar, Birdhouse meg ilyesmik! De a lényeg, hogy van márkájuk.
3. Az Ollie az alaptrükk a deszkázásban! Minden trükk alapja az Ollie. Ha profi akarsz lenni, és több trükköt gyakorolni, akkor mesterien kell tudnod Ollie-zni. De amikor megkapod az első deszkádat akkor először csak gurulj kanyarodj és találd meg az egyensúlyt!
Ezek után jöhetnek a többi trükkök.
De először mindenképp először ezeket a trükköket gyakorold (sorrendben tanuld!)
ollie, utánna pop shove-it, kickflip, heelflip, 50-50 grind
Jó gyakorlást! :)
Első válaszolóval nem értek egyet...
1. Márkátlan "szarral" kell kezdeni mert guruláshoz minek neked pl: 10-20 ezer ft-s deszka?
2. Gurulni tanulj meg ne az Ollie-val kezdd! Mert aztán ha menni nem tudsz nem tudsz szinte semmi trükköt....
Szerintem még lehetsz profi deszkás csak nagyon sokat kell gyakorolni !Ügyesnek kell lenni..
Én 15 éves vagyok énis 14 éves koromban kezdtem el deszkázni és elég jól megy ! Trükkjeim amiket tudok :
kickflip
heelflip
fakie kickflip
fakie heelflip
bs flip
fakie bs flip
inward heelflip
360 flip
pop shove it( fakie stb.. alap)
fakie bigflip
fakie bigspin
bs bigspin
50-50 grind
5-0 grind
fs boardslide
bs boardslide
varial kickflip
és minden nap kijárok gyakorolni :) énis arra törekedek hogy egyszer profi deszkás legyek tehát hajrá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!