Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Box vagy Thai box, hol vannak...

Box vagy Thai box, hol vannak kevesebben?

Figyelt kérdés

Boxon gondolkozom, de félek, hogy túl sokan vannak, nem szeretnék egyszerre 20 emberrel együtt edzeni, inkább a kis csoportot preferálnám (5-6-7 ember).

Szerintetek melyik a kevésbé népszerűbb?

2019. jan. 27. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyenlő.

A Thai box drágább, viszont menőbb is a sok "kemény" gyerek szemében.

2019. jan. 27. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:

helytelen a fontossági sorrended.

azt kell mérlegelned,hogy kell-e az edzéseken megszerezhető tudás,vagy nem?

mennyire életbevágó az neked,hogy megtanulj bunyózni?

ennyi az egész ez a 2 dolog,minden más másodlagos és nem is érdemes foglalkozni vele.

amúgy meg?

a teremnek ahol edzel van egy bérleti díja,az edző vállalkozó fizetnie kell járulékot.

ezért logikus elvárás,hogy az edző szeretne némi pénzt is azért,hogy beáldozza az estéjét és 5-6 ember befizetése ezt nem feltétlen fedezi,tehát akár veszteséges is lehet,így nem éri meg.

ettől függetlenül én jártam olyan edzésre ahol 5-6an voltunk,mert az edző szenvedélyből csinálta,nem pedig a pénzért,de ez ritka.

2019. jan. 27. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Én inkább mennék nagy csoportosba, főleg kezdőként. Ott legalább tényleg lesz olyan, akivel tudsz edzeni, főleg kezdőként.

Életemben voltam 3 kifejezetten MMAra felkészítő edzésen. Kevesen voltunk, 10-en se voltunk meg az edzővel együtt. Kb. magamba edzettem, mert nem volt párom, akivel tudnék gyakorolni, az edző meg tojt rám magasról, mert megmondtam én annyira nem akarok versenyzéssel foglalkozni. Utolsó edzésen volt az már, hogy két srác már megsajnált és ők kezdtek el edzeni engem az edző helyett, de ők is csak akkor tudtak foglakozni velem a páros gyakorlatok alatt, amikor pont egymáshoz kerültek párba. Igen, jól lehet sejteni a páros gyakorlatok alatt majdnem végig ülnöm kellett, mert páratlanul voltunk meg. Az edzőnek mi volt a reakciója? Miért nem hoztam magammal egy párt? Ekkor volt az, hogy fogtam mentem átöltözni és húztam haza (kifele menett hallottam ahogy a két srác meg a helyi birkózó klub edzője veszekszik az edzővel, utóbbival annyira sikerült, hogy 1 hét múlva ki is lettek rakva az MMAsok).

2019. jan. 29. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szinte mindegy milyenre mész, a kérdés, hogy mennyit gyakorolsz, olcsóbb helyeket javaslom, drága helyen könnyen szintet léphetsz ha perkálsz szerintem.
2019. jan. 30. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!