Ha valakiről kiderül, hogy küzdősportol, mennyire szokták piszkálni emiatt az osztálytársaik (ismerőseik)?
Figyelt kérdés
Nem agresszív provokációra gondolok, csak olyan "Na, mutass valamit!" szintű froclizásra.2018. aug. 9. 20:35
1/4 anonim válasza:
Semennyire.
Bár egyszer láttam ilyet, az nem volt kezdő.
Ugatott az egyik okos, aztán a gyerek megunta, aztán vert az orra előtt egy nagyon szép és ami a fontosabb:piszok gyors köríves rúgást. Esküszöm egy élmény volt látni azt a gyorsaságot.
Utána ne félj kuss volt.
2/4 anonim válasza:
Én bokszoltam a középiskolában. Egy haverom ugratott vele egyedül, meg próbálgatott ütni, de poénból párszor én is adtam neki egy finom gyomrost. Persze csak hülyültünk.
3/4 MadSeal válasza:
Alapiskolán esetleg. Máskülönben semmi ilyenre nem kell számítani.
4/4 SzentesAndiii válasza:
Légy büszke arra amire képes vagy Irigyek.Csak igy tovább és szard le őket❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!