Belső energia? Chi, ki? Egyszer akkorát ütöttem az ellenfelemre, hogy kirepult a ringbol. Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 00:39
1/10 anonim válasza:
Megnézted a vitathatatlant és este felriadtál
2/10 anonim válasza:
- A Supermant ütötted meg;
- jót aludtál és itt kérded álmodat.
3/10 anonim válasza:
Uhm hihető sztori . Ha te tényleg akkorát sóztál volna az ellenfeledre , akkor komoly sérülést kellett volna szenvednie . Ha nem vagy megáldva egy Tyson alkattal és szintén olyan adottságokkal mint az említett világsztár ( technika , ütőerő... ) , akkor szinte esélytelen még egy véznább gyereket is "kitessékelned" a ringből egyetlen ütésből .
4/10 A kérdező kommentje:
Hihi. De viccesek valakik. Szerintetek Bruce Lee hogy ütött 2centirol halálosan?
2018. aug. 8. 00:37
6/10 anonim válasza:
Kérdező te nem vagy Bruce Lee , amúgy őt is túlmagasztalják .
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Elméletben minden előfordulhat, így semmire nem írhatjuk, hogy lehetetlen. Én nem voltam ott, így nem cáfolom meg a kérdezőt.
9/10 anonim válasza:
Egy olyan ütéstől te is ki repültél volna a másik irányba a ringból valószínűleg meg valószínűleg tört volna a karod is.
10/10 tikyus válasza:
oszt mivel ütötted vascsővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!