Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik nyerne mma-ban?

Melyik nyerne mma-ban?

Figyelt kérdés

Egyik egyén: 170/75, képzett személy, hivatalosan is rendészetnél van.

Másik egyén: 210/120, nem képzett, szimplán 7/12 kemény fizikai munkát végez.

--

Azért írtam mma-t, mert ugye ott gyakorlatilag a tökön rúgáson kívül és a fegyverhasználaton kívül mindent lehet csinálni.

2018. aug. 3. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha a fizikai munkas szokott verekedni vagy verekedett gyerekkoraban,akkor biztos o. 4 evet mma-ztam. Ott 10 cm magassag kulonbseg allo harnal behozhatatlan elony. A foldon is a nehezebb elonyben van,ha felulre tud kerulni. Az edzom pont akkora,mint a fizikai mumkas.

Nagyon suta szerencsetlennek kell lennie a nagyobbnak,h ne o nyerjen.

N/35

2018. aug. 3. 23:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Én is azt mondtam erre, hogy a magas nyerne,

én is akkora vagyok mint a hivatásos, nekem unokatestvérem, egyszer akartam leállni vele verekedni, első fogásnál mikor földhöz vágott mondtam neki, hogy oké te nyertél.

Igen, verekedett, ilyen zsiguli gurigató cigányok általában bepróbálkoztak nála, 10 volt eddig a rekordja. Judozni is járt, ez ink iskolai szakkör szintű volt neki.

2018. aug. 4. 00:19
 3/10 palilaci ***** válasza:
A nagydarab. A rendeszetis csavonak akkor lenne eselye, ha lenne legalabb 5-10 ev rutinja valamilyen komolyabb kuzdosportban. Igy egyertelmu, hogy a munkas.
2018. aug. 5. 01:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Van múltja, írtam, hogy képzett rendészetisről van szó...
2018. aug. 5. 01:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Akinek nagyobb a tapasztalata bunyó terén . A képzett rendészetist azért ne magasztaljuk föl hisz ott is tanulhatnak hasznavehetetlen dolgokat. És nekik nem elsődleges feladatuk hogy pusztakézzel ártalmatlanítsanak egy támadót .

A fizikai melós lehet hogy győzne de sok függ attól is hogy milyen mentalitású . Lehet a légynek sem tudna ártani ezért ugrott a fizikai erő okozta fölény . De ha mégis olyan személy aki nem fél az árnyékától ott már erősen az ő javára történnének az események . Azért annyit hozzátennék hogy bár szokva van a melóhoz de mozgás és mozgás között különbség van . Lehet hogy két luft után már kezdene azért fáradni ( enyhe túlzással élek ) . Míg a rendészetnél lévő ürge normális oktatásban részesült ( pl boxolt , savate , kickbox ... ) akkor talán kifáraszthatja annyira hogy nyerhessen . Amúgy az MMA-ban sok mindent nem szabad , de ha a kevert harcművészetet gyakorló hölgy visszatér biztos szívesen leírja a szabályokat.

2018. aug. 5. 12:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Fizikais nem fél senkitől, attól se ijed meg ha leverik, volt már benne része.

Rendészetisnél meg eléggé látszódik, hogy taktikával, többen mennek egy emberre, "kötött" szabályok között elvérezne.

2018. aug. 5. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyik se, mert ilyen nagy súlykülönbséggel lefújnák a versenyt.

Vagy úgy bunyúzhatnának, hogy a rendész felhízik 120kg körülire, ami nem nagyon menne neki még koksszal se, vagy a fizikai munkás lefogyna 75kg körülire. Még lehet meg is tudná oldani, de mivel egy csomó súlyt vesztene, főleg izomból valószínűleg írtó gyenge lenne és már a legelső ütés szelétől is KO-t kapna.

2018. aug. 13. 10:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy súlykülönbség nem lehet, de ha ettől eltekintünk.
2018. aug. 13. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem tudsz eltekinteni ettől. MMA-t kérdeztél, ott meg igenis ez a szabályok.

Szabadharcnál meg az győzne, aki jobb fegyvereket markol fel, mert úgyis az lenne, mindig felkapnak valamit és vége is a puszta kezes bunyónak.

2018. aug. 15. 07:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Attól, hogy értetlen vagy, felvázoltam valamit kedves előttem író, mma szabály rendszer szerint, ha eltekintünk a súlykülönbségtől. Ebbe neked mi az érthetetlen.

--

Nyílt terepen meg megfog egy nagyobb rönköt, rádobja a nagy ember a kicsire, ott halt meg...

2018. aug. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!