Melyik küzdősportot sportolnád/sportolod?
Ha már sportolsz, akkor írd le, hogy melyiket, ha pedig nem sportoltsz, akkor ezek közül melyiket sportolnád legszivesebben:
Krav Maga, Kung-Fu, Karate, Kick-Box, Muay-Thai, Theakwondo, Thai box...
Én kung-fuzom.
Krav maga állitólag jónak tűnik, de valójában béna, karate nevetséges, kick-box so-so, muay-thai lenne a másik amit kung fu helyett el tudnék képzelni (csak nekem kicsit túl erőszakos, többet erővel, mint ésszel sport), TKD lol ezt te se gondoltad komolyan. Thai boxot már irtad.
Én Lo Man Kam-féle Wing Tsun Kung-Fut tanulok, nagyon meg vagyok vele elégedve :)
De szívesen Krav Magáznék vagy Muay-Thaioznék, akkor már tényleg durva lenne a harcmodorom >:D
Csak itt szekszárdon nincsen ilyen egyesület :(
Defendozom,de nagyon megemelték a tagdíjat és lecsökkententék az edzés számot,uh lehet más után nézek.
Kézitusát néztem ki és a Boztepe féle Wing Tzun-t meg a Jet Kun Do-t is dícsérték viszont nem tudom milyen a Magyar oktatása,de lehet csak visszamegyek boxolni.
szerintem az MMA a legjobb és leghatékonyabb,a kung fu azért nem jó mert küzdősport,hanem harcművészet....
tehát inkább bemutatókra járnak vele meg spirituális háttér meg ilyenek.
mert nem küzdősport hanem harcművészet*
előbbi voltam
Én Kudo-zok. (Kudo Daido-Juku pontosabban) Ez tulajdonképen egy MMA stílus. M.o-n még kevesen ismerik, az 1980-as években alakult ki a világ más részein jobban elterjedt pl.: oroszoknál).
Elég sokrétű (többek között pl.: lehet benne könyökölni, fejelni, térdelni. Van benne földharc, feszítés, kulcsolás, fojtás, stb...)
01:48
A Lo Man Kan-féle Wing Tzun nem ilyen.. :) Ezt hol olvastad?
nem olvastam,csak volt 1x nálunk egy bemutató az szép volt meg minden,de mikor mondták h most jöjjenek önként jelentkezők akkor azokkal nem tudták megcsinálni azt a fogást v hárítást me nem úgy ütöttek ahogyan ők megtanulták.
01:48-as voltam.
Jaaaaj Wing Tsun Kung-Fu :DDDD
A multkor volt ilyen bemutató... vmi nagy kungfu mesterek hadonásztak... És szobatársam ( Thai boxol) beszélgetett a főfő mesterrel... Hitetlenkedett a kungfus... aztán lejátszottak egy rövidke meccset... 10 mp volt az egész, mert a szobatársam úgy oldalbarúgta hogy nem bírt felkelni :D
Ennyit a ving csun kungfuról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!