Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 18 éves srácnak milyen küzdősp...

18 éves srácnak milyen küzdősport ajánlott?

Figyelt kérdés
nem jártam még semmilyen küzdősportra. az alkatom elég vékonyka szóval nem az a kigyúrt állat. esetleg ha debrecenben lennének az edzések az sem lenne hátrány.
2010. jún. 16. 19:10
 1/9 anonim válasza:
"Krav maga",itt például nem számit ,hogy vékony vagy.
2010. jún. 16. 19:17
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2010. jún. 16. 19:21
 3/9 anonim válasza:
hát én pl 18 évesen kezdtem el thaiboxolni. sztem az nagyon jó és egészséges sport ;) jó kiállást ad. (amúgy ha nem mész versenyre nem törik be az orrod) :P
2010. jún. 16. 19:30
 4/9 anonim válasza:
attól függ, hogy izmosodni akarsz, vagy jol verekedni... ha izmosodni, akkor karate, kickbox, ha verekedni, akkor az Emin Boztepe- féle Wing Tzun Kung Fu. Ez az egyik legjobb harcművészet, az utcaharc ellen találták ki, az első edzésen má megtanulod, hogy mit kell csinálni, ha belétkötnek az utcán, vagy megtámadnak... csak ajánlani tudom. Én 14 vok, az átlagosnál kicsit izmosabb, mert itthon is szoktam gyurni meg minden, de nem vok egy izomember, már kung fuzom egy ideje, és akármilyen kigyurt állatot le tudok ütni, és ezt most komolyan mondom... a kung funak nagyon jo a technikája :)
2010. jún. 16. 22:35
 5/9 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:
én karatéztam, méghozzá kyokushint, és tetszett. Ad egy erőnlétet és ad valamekkora erőt is. Könnyen elsajátítható.
2010. jún. 17. 00:33
 6/9 anonim válasza:
hát én elég kigyúrt 18 vok és thaiboxoltam 2 évet úgyhogy megnézném mikor ütnél ki xD pedig én is kigyúrt vagyok :O
2010. jún. 17. 10:20
 7/9 anonim válasza:
57%
Egy ugynevezett "Mix Martial Arts"-et ajanlanek. Nagyon kemeny es jo sport. En is ezt csinalom es nagyon jo. (Brazil JiuJitsu,Klasszikus JiuJitsu,Aikido,KickBox,ThaiBox,Muay thai) ezek vannak benne.Minden helyzetre tanitanak technikakat. Foldon harc, allo helyzet minden..
2010. jún. 18. 23:21
 8/9 A kérdező kommentje:

utolsónak

az az MMA igaz?

2010. jún. 19. 09:33
 9/9 anonim válasza:
Igen . MMA = "Mixed Martial Arts"
2010. jún. 19. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!