Mit lehet tenni az elso napokban vagy hetekben egy kuzdosportban?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy bizonyos kuzdosportra járni, elso napokban jol szétrugták a combomat. Alig birok jarni nagyon fajnak. Mit tehetek ez ellen, hogy ne fajjon enyire?2010. jún. 15. 21:58
1/10 anonim válasza:
borogasd, de később nem fog fájni, kiidegelik. vagy mi a pontos neve
2/10 anonim válasza:
tűrni kell, nyugi később megacélosodsz :) ilyen a muay thai
3/10 anonim válasza:
Előbb utóbb hozzászoksz.
Szerintem viszont járj inkább aikidora. Az értelmesebb. Ott nem feltétlenül az erősebb győz.
4/10 anonim válasza:
Kereshetsz kevésbé barbár és primitív küzdősportot...
5/10 A kérdező kommentje:
Koszi segitseget! remelem bevalig ugy ahogy. Ti mien kuzdosportra jartok? Ti is ateltetek?
2010. jún. 16. 05:49
6/10 anonim válasza:
Én Thai Boxozom kb 1/5 hete, ma nekem is jól szétrúgta haveroma bal combomat. Apám azt mondta hogy úgy is lehet keményíteni magadat hogy ököllel ütögeted a combod, sípcsontod, hasad stb... Amilyen keményen neked tetszik, aztán egy idő után keményebben is lehet. Ők Kempón így melegítettek.
7/10 anonim válasza:
Aikidot ne válassz, mer az egy nagyon ratyi sport. Én kung fu zom, és amig egy aikidos elkezdi tekergetni, csavargatni a kezem, én hatszor leütöm.
8/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: pontosabban milyen Kung-Fu-ra jársz? Wing Tsun?
9/10 anonim válasza:
Ezen átesik mindenki. Csinálhatod magadnak is és akkor hamarabb hozzászokik a szervezeted. De azért regenerálódnia is kell a szervezetednek, szóval nem kell túlzásba vinni!
Jegyezd meg: a fájdalom a barátod! :)
10/10 anonim válasza:
bocs elaludtam, ja wing tsun, 7. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!