1/7 anonim válasza:
Gyorsan be lehet vele menni a busz ala.
2/7 anonim válasza:
Nekem is le van szerelve szerintem jobban is nézz ki meg ha már ügyes vagy nincs rá szükséged, viszont úgy fékezz, hogy a jobb lábad a hátsó kerék és az ülés közti részre berakod (ha tudod, hogy értem) ez, azonban koptatja a cipőt de ez a legjobb mód a fékezésre. Ajánlom ha biciklizel nem a legújabb cipődet elővenni és a közlekedés során vigyázz ha hirtelen mész le valahol és bejön eléd valami legyél azért felkészülve.
3/7 anonim válasza:
Köz és önveszélyes aki nem tesz rá féket. Tessék legalább egyet tenni. Rendőr megbüntethet ha nincs, igaz ebben az országban semmit nem büntetnek de fontold meg
4/7 anonim válasza:
Nem BÜNTETNEK ??? Én már ki sem merek menni az utcára mert mindenhol lesben állnak és szedik a pénzt kiskirályunk stadionjaira !!
Remélem azért nem épp az én autóm elé kerülsz amikor fék-telenül rohangálsz bicajoddal...
5/7 Alex Fly válasza:
Amíg a közlekedésben nem akarsz vele részt venni, addig oké.
6/7 anonim válasza:
Önkéntes szervdonoroknak egyenesen kötelező.
7/7 anonim válasza:
A tapasuta nagyon félénk állat még fékkel sem ennék a közelébe. Latok közelében instabillá válik és az asszimilatív integráció rekurzív destruktivitása miatt kizárt, hogy egyben megoldás is lehessen a diverzifikáció kumulatív reprezentációjához....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!