Hogy kell szaltózni?
Úgy gondoltad, hogy itt és most?
Ha annyira nem tudsz még hozzá kezdeni se akkor leginkább nyaktöréssel végződne ha megpróbálod.
Ha jól úszol megpróbálhatod a vízbeugráskor is. Egyébként ahhoz, hogy a levegőben legalább 1x megfordulj évekig kell tornásznod, hogy legyen hozzá izomkészleted amivel tudod mozgatni a tested földön, vízben, levegőben
Elég későn írok, bocsi. Én most próbálkozom előrefelé. Hátra nem tudok. Ma kezdtem komolyabban gyakorolni. Ahogy előttem is írták, kell hozzá erő, nameg bátorság.
Inkább a kar-hát, illetve lábizmaimat erősítettem. Mivel "U" alakú kanapénk van, tudok rajta kísérletezni az ugrással. Értsd: a padlóról indulok, és a kanapéra érkezek.
Azért így csinálom, mert puhára esek, de majd tervezem, hogy mindig egy kicsit alacsonyabb felületre érkezek, és így esetleg megtanulnám.
Nqgyon fontos, hogy legyen legalább 1 felnőtt a közeledben, illetve az sem árt, ha valaki, aki tud szaltózni ott van melletted, és segít.
Ahogy én csináltam eddig:
-Előre bukfenc tökéletesítése
-Tigris bukfenc kimaxolása
-Tigris bukfenc kéz nélkül(ez már veszélyesebb, itt jó magasra kell ugrani)
Eddig jutottam eddig, de ajánlom figyelmedbe talán Dunai/Dukai Donát (ha nem stimmel a vezetéknév, elnézést, nem jut eszembe) tutorial videóit, van egy nagyon jó előreszaltós (cím: SZALTÓ ELŐRE 5 PERC ALATT?! vagy vmi ilyesmi) linket nem tudok küldeni, bocsi.
Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét!
Helyesírási hibákat nézzétek el légyszi.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!