Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy kell szaltózni?

Hogy kell szaltózni?

Figyelt kérdés
könyörgöm segítsetek megtanulni!nagyon szeretnék tudni szaltózni ez minden vágyam segítsetek könyörgöm ebben hogy megvalósíthassam!

2018. ápr. 9. 20:08
 1/3 A kérdező kommentje:
13/L 49kg 164cm
2018. ápr. 9. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgy gondoltad, hogy itt és most?

Ha annyira nem tudsz még hozzá kezdeni se akkor leginkább nyaktöréssel végződne ha megpróbálod.

Ha jól úszol megpróbálhatod a vízbeugráskor is. Egyébként ahhoz, hogy a levegőben legalább 1x megfordulj évekig kell tornásznod, hogy legyen hozzá izomkészleted amivel tudod mozgatni a tested földön, vízben, levegőben

2018. ápr. 10. 07:43
 3/3 anonim válasza:

Elég későn írok, bocsi. Én most próbálkozom előrefelé. Hátra nem tudok. Ma kezdtem komolyabban gyakorolni. Ahogy előttem is írták, kell hozzá erő, nameg bátorság.

Inkább a kar-hát, illetve lábizmaimat erősítettem. Mivel "U" alakú kanapénk van, tudok rajta kísérletezni az ugrással. Értsd: a padlóról indulok, és a kanapéra érkezek.

Azért így csinálom, mert puhára esek, de majd tervezem, hogy mindig egy kicsit alacsonyabb felületre érkezek, és így esetleg megtanulnám.

Nqgyon fontos, hogy legyen legalább 1 felnőtt a közeledben, illetve az sem árt, ha valaki, aki tud szaltózni ott van melletted, és segít.

Ahogy én csináltam eddig:

-Előre bukfenc tökéletesítése

-Tigris bukfenc kimaxolása

-Tigris bukfenc kéz nélkül(ez már veszélyesebb, itt jó magasra kell ugrani)

Eddig jutottam eddig, de ajánlom figyelmedbe talán Dunai/Dukai Donát (ha nem stimmel a vezetéknév, elnézést, nem jut eszembe) tutorial videóit, van egy nagyon jó előreszaltós (cím: SZALTÓ ELŐRE 5 PERC ALATT?! vagy vmi ilyesmi) linket nem tudok küldeni, bocsi.

Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét!

Helyesírási hibákat nézzétek el légyszi.

12/L

2020. jún. 14. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!