Melyik bakancs a jobb?
Figyelt kérdés
Vettem egy sivatagi lowa elitet viszont nm tudom hogy minőséget tekintve ez a jobb vagy a sivatagi magnum? Melyik bírja jobban a gyűrődést? :'D2018. ápr. 5. 12:11
1/3 anonim válasza:
Pár éve elmentünk a barátainkkal egy 2 hetes hegyi túrára, a fél társaság vadi új bakancsokat vett méregdrágán. És a fél társaság a zsebébe hozta haza a talpát. Valaki egy katonai bakancsban jött, amit már egy éve vett, annak semmi baja nem volt. Énnekem hasonló tapasztalataim vannak, de vigyázni kell vele, hogy pontosan ráilleszkedjen a lábadra. mert feltöri.
3/3 anonim válasza:
Valahol a Blaha Lujza tér környékén volt egy kis cipőüzem, de évek óta nem jártam arra - ott csináltak olyan bakancsokat is, amelyik akár 10 évet is kibírtak. Egy pár cipő volt akkoriban vagy 100 rugó - de 10 év garanciát adtak rá. Bakancsokat is készítettek, azóta sem láttam olyan erős bakancsokat, ráadásul nem volt nehezebb, de sokkal erősebb volt. Állítólag profi hegymászók rendeltek tőlük sokat, és elégedettek voltak vele, bár nem volt olcsó mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!