Kick-Box vagy Thai-Box? Melyik a jobb? (a többit lennt)
Figyelt kérdés
Hello !! 18 éves fiú/férfi vagyok és nemsokára elakarok kezdeni Kick-Boxolni vagy Thai-Boxolni !! Több okból akarok elkezdeni K/T-boxolni !! Pl.:fogyás,némi növés és h levezessem a feszültséget !!! A válaszokat előre is köszi !!!2010. jún. 11. 14:24
1/8 clint válasza:
szia
növekedni nem fogsz... Próbáld előbb a kickboxot, max a thai boxot nem zöldfülüként kezded.
Egyébként rengeteg helyen ugyanaz a két edzés...
2/8 anonim válasza:
Ez a kategória a Savate-Franciabox is,azt is megnézhetnéd:).
3/8 A kérdező kommentje:
Hello !! Köszi a tippet de a közelembe nem tartanak Savate edzést !!!:( Ezért akarok K/T-boxolni !!!
2010. jún. 11. 23:27
4/8 anonim válasza:
Szia!
Növekedés alatt a magasságodat érted? Mert azt nem lehet befolyásolni hogy na most növök, most nem. Fogyni biztos fogsz, főleg ha olyan edzőhöz kerülsz amilyenhez én járok, sőt még a feszültséget is le tudod vezetni a rugópárnán :D
Szóval én a Thai Boxot ajánlom.
Sok sikert!
16/F
5/8 anonim válasza:
így van , nem sokban különbözik a két küzdősport. ugyanolyan hatékony mindkettő
6/8 anonim válasza:
mind2 ratyi, a Wing Tzun Kung Fu a legjobb, hidd el
8/8 anonim válasza:
a wing-tsun kung fu a sz*r vagy hogy írják,arra ne menj az 100%:D
am annyi a különbség hogy a Thai Boxban megengedett a könyök és térdhasználat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!