Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ezt minek hívják? Könnyű...

Ezt minek hívják? Könnyű elsajátítani?

Figyelt kérdés

ha most megcsinálnám ezt egyik haverommal, összejönne?

lehetséges hogy ott helyben megfulladna, mert rosszul "élesztem" fel?

egyáltalán lehet videó alapján megtanulni ilyet?

http://www.youtube.com/watch?v=gH-Q51oqc7E

2010. jún. 11. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Javaslom, ne próbáld ki!
2010. jún. 11. 12:05
 2/7 anonim válasza:
Szinte 100% hogy nem sikerülne. Ugyh ne félj h megölöd (de addig jár a korsó...) Videó, net alapján biztos nem lehet elsajátítani, nem is igazán látszik pontosan, hogy hova, hogyan, milyen erősen üt. Élőben viszont nem használnám, inkább járj edzeni (box, thai box, BJJ, vagy vmi más küzdősport). Ahhoz, hogy működjön iszonyat sok gyakorlás kellhet és élőben stresszhelyzet stb. stb. szinte kizárt h összejönne. Viszont ha valakit így megböksz és nem lesz semmi baja, iszonyatosan meg fog verni...
2010. jún. 11. 12:05
 3/7 clint ***** válasza:
ezt kung fusok tudják inkább... egy shaolin technika.
2010. jún. 11. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Modern Defendon is tanítják.Egyébként nem megfullad,mert nem torokra ment,hanem a nyak oldalára,inkább bénítóan fájdalmas.

Alkaron próbáljátok inkább!Felálltok boxállásba és kézéllel ráversz az alkarjára az izom tövére.

2010. jún. 11. 18:26
 5/7 A kérdező kommentje:

az alkar izom töve az a könyöknél van igaz?

és ugyanÍgy le fog bénulni az illető?

2010. jún. 11. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha a kezére ütsz,az alkarja lezsibbad az biztos.A való életben meg kombinációban hatásos.Pl balegyenes-jobbegyenes-balegyenes-kézélütés nyak oldalára.

De lehet kezdőütés is,ahogy írtam alkarra.Próbáljátok ki melyik részén fáj a legjobban!

2010. jún. 11. 18:52
 7/7 anonim válasza:
Én úgy hallottam egyik havertól( ő is űz valamilyen küzdősportot) hogy a nyaki ütő ér re ütnek, és hirtelen elzárja a vér áramlását, megszédül az illető, és emiatt esik össze.. de ez nem biztos
2010. jún. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!