Milyen sportolást tudtok ajánlani? (Lent)
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és eléggé meghíztam, és légyszíves ne mondjátok, hogy lusta disznó vagyok, mert leírom, hogy miért nem sportolhattam: osler kórom van, és ha hirtelen kezdek mozogni, elpattan egy ér az orromban. A futást is kipróbáltam, de most februárban megröntgeneztettem a lábam, és kiderült, hogy nincsen a jobb térdemben porc. És még vannak egyéb betegségek, amiben szenvedek: oxigénhiányosság, szemtengelyferdülés, gerincferdülés.
Szóval felsoroltam a betegségemet, ha tudtok valami sportot ajánlani nekem, megköszönném.
2018. márc. 18. 20:10
1/3 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, elsősorban kezdj el diétázni. Mozgásnak meg jó lehet az úszás, vagy valamilyen kímélő mozgás, pilates, vagy valami, de erről az orvosoddal kéne konzultálnod.
2/3 anonim válasza:
yoga, tai chi, de ha fogyni szertnél akkor szerintem beszélj egy személyi edzővel
3/3 anonim válasza:
Ezt most nem b*ziságból írom, de a kajálás sokat számít. Szóval ameddig nem találsz valami sportot, addig vedd le a az étel mennyiségét mennyiségét. Egyébként szerintem jobb lenne, ha megkérdeznéd az orvosod, hogy mit lehet csinálni és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!