Mennyi idő után kell a gördeszkánál lapot cserélni? Mennyire látszik rajta? Hogyan tudom lefesteni a deszkát?
Figyelt kérdés
fogalmam sincs mit fessek/fújak rá esetleg valami ötlet?2018. márc. 14. 21:54
1/1 fannta01 válasza:
En akkor szoktam új lapot venni ha nagyon kiélesedik és berepedezik a széle meg elkezdenek kitörni belőle darabok vagy eltörik (logikus hogy ha eltörik újat veszel XD) egyébként ha veszel a criminalban sima minta nélküli lapot szerintem úgy fess rá, hogy papírlapból kivágod amit rá akarsz festeni és ráragasztod a deszkára, lefújod graffiti sprayel vagy akril festékszóró sprayel próbálkozz...bár ha nyomatod rendesen úgyis lekopik de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!