Felelőtlenség lenne szabad mászással foglalkozó videót feltölteni YouTube-ra?
"Figyelem! A videóban látott sporttevékenység hosszú gyakorlás eredménye, a sziklamászásban járatlanok számára életveszélyes!"
Ezt kellene elmondani, és kiírni.
Nagyon sok parkour video van a neten , amik veszelyesek, mas szamara felelotlenseg , stb.. nezd meg pl a storrorblog csatornajat.
Ha szeretnel szerintem tolts fel videot, en szivesen neznem!
Láttam már efféle videókat (tetszettek, de én jól vagyok a földön és apróbb, nem annyira veszélyes köveken a környező dombokon, teljes biztonságban). Aki idióta/befolyásolható forrófejű ifjonc és csak úgy lazán kipróbálja, annak a halála nem a te lelkeden fog száradni. Persze figyelmeztetést kiírhatsz, az szép dolog.
Motoros videó is mennyi van s ha nem nézzük a teljesen ön- és közveszélyeseket, csak egy nagy tudást feltételezőt, na az is halállal végződhet, ha egy tapasztalatlan próbálja utánozni... Nem lenne jó, ha extrém óvatosak lennénk és semmi veszélyeset nem raknánk ki a Netre.
Attól, mert te nem csinálnál videót ilyenek miatt ígyis-úgyis lesz olyan hülyegyerek, aki kipróbálja.
Csinálj nyugodtan, csak írd ki, hogy senki, de senki ne próbálja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!