Jetskizéshez mennyire kell ügyesnek lenni? Totál bénának megmutatják hogyan megy?
Régi nagy álmom kipróbálni egyszer egyet. Bevallom, férfi létemre azt sem tudom hogyan kell az ilyesmit beindítani. Gondolom úgy mint a motorokat, de nekem az sem ment eddig. Haver megkért hogy toljam ki, indítsam be a motorját, de azt se tudtam mit kell csinálni, hol a fék, hol az indítás. Vicces de megindult a kezemből a motor a lejtőn, nem tudtam visszafogni mert nem tudtam hol a fék és eldőlt, szétkarcolódott. Ki kellett fizetnem, -1 barát. Úgy hogy be se indítottam :D
Szóval ennyire béna vagyok. Ha elmegyek nyáron vízpartra ahol van ilyen lehetőség, ott egy ilyen totál bénát is megtanítanak, megmutatják hogyan működik minden? Vagy motoros tudás kell hozzá?
Mennyire lehet könnyen összetörni egy Jetskit? Nekem még az is biztos összejönne :D
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!