Érdemes ilyen drága cipőt venni?
Április végén megyek a Gerecse50-re. Cipobol a Salomont ajanlottak a Hervisben. 40ezer forint. Nem szeretnem ha a cipon bukna el ez az egesz hogy mar 10 km utan a normalon feluli fajdalmaim vannak. Tudom termeszetesen hogy vizholyag stb nehez elkerulni.
Tudtok ajanlani esetleg mast is? Vagy erdemes ezt megvenni?

Mi ez a pózőrködés?
Évi egyszer túrázol?
Ha mondjuk havi 1-2x túráznál, és először inkább ilyen 15-20-30 km-es távokat, akkor mire eljutnál a Gerecse 50-ig már mindent tudnál.
Nem azzal kéne kezdeni...
Gondolhattam volna mielott kiirom a kerdest hogy eszszerubb szimplan a google-ben utananezni. Hova is gondoltam? Sok unalmas eletu senkihazi(tisztelet a kivetelnek akiben ott van a segito szandek) nev nelkul osztja az eszt.
Tudsz Te rolam barmit is? Mi alapjan itelkezel, allitasz be barkit is pozernek?
Adott egy teljesitmenytura a sok kozul, melyet kihivaskent szeretnek kiprobalni.
Ezuton is gratulalok, es oszinten kivanom hogy keresd eloszor magadban a hibat. Mar ha van! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!