Szerintetek érdemes lenne kipróbálnom magam?
Üdv
20 éves vagyok, régebb 1 évet boxoltam, 8-9 hónapot bírkóztam, pár hónapot BJJ edzéseken is voltam. Földharcban elég jó vagyok, 10-12 szórítási /töriési módszert tökéletesen végre tudok hajtani (kéz,láb,nyak stb..)
Hátrányomra hihetetlen agresszió van bennem, de próbálom minden esetben türtőztetni magam, emiatt még nem volt problémám. Pár arcot jól elgyepáltam a közelmúltban, nem vagyok rá büszke. Nevesebb küzdősportolóktól is hallottam visszajelzésben, hogy kemény emberke vagyok, a magasságomhoz és súlyomhoz képest ( 174cm - 81kg).
Volt ilyen verseny, ahol mérték az ütést, ismerősöm Kick Box Európa bajnok 2-ik helyezett és 943 pontos ütése volt, heti 3-4x edz, nagyon komolyan, én teljes test edzést szoktam végezni teremben, heti 2x küzdősport edzés hobbiból barátokkal és az ütésem 972 volt.
Lenne értelme ketrecben kipróbálnom magam ? Nem nagyképűségből mondom, Isten lássa a lelkem, de erősebbnek érzem magam a korosztályomban, mint a legtöbb küzdősportoló emberke és van egy kis technikám is, nem féltem soha senkitől.
Esetleg tudtok ajánlani egy versenyt, ahol kezdőként kipróbálhatom magam és ha sikerrel járok onnét mehetnék tovább komolyabb versenyekre ? (Ketrecharcról beszélek)
Amatőr verseny, vagy közepes erősségű verseny, stb..
Válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!