Ha elvették a horgászengedélyemet 6 hónapra, jeleznek, ha lehárt a bünti, vagy nekem kell intézkednem?
Figyelt kérdés
Elvették az engedélyem amit kaptam papírt kidobtam idegességemben a kocsi ablakán, jött a csekk, befizettem, de ami azzal jött papírt se tudom hol van...2017. nov. 8. 12:43
1/4 anonim válasza:
Neked kell utánamenned. Nem biztos, hogy vissza fogod kapni, mert nincs meg semmi papírod amivel tudod igazolni, hogy leróttad a tartozásod. Ha rabsickodtál akkor őszintén remélem, hogy nem is kerül elő soha a felszerelésed. Ez már csak vélemény a végére.
2/4 A kérdező kommentje:
total bebasztunk a parton 3 bot volt bedobva 1-et anyukànak hogy csápoljon, reggel keltett az őr 4-kor, mint kiderült halpohentető övezetben is pecaztunk “pecaztunk” hűtő agregator ami kell a hideg sörhöz.... tehat arra a 300 meterre kulon engedély kell, igaz hogy minden évbe 50-60.000-et ott hagyok... mellesleg egy balint fogtam éjfélkor az is visszakerült, DE amiert ilyen patkányok a mai emberek az leszek ezután én is, és innentől remélheted szívből hogy elkapnak, szivarméretű csuka is vödörbe!
2017. nov. 9. 09:54
3/4 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen kerr rapsickod i, hogy elvegyék az engedélyed, ez csak a véleményem a végére!
2017. nov. 9. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!