Miért fáj a csuklóm?
3 éve Cross Trainingezek és minden jól ment, semmi bajom nem volt. Másfél éve suli után mikor hazajöttem nagyon letört és fáradt voltam és mindkét karom elzsibbadt ez két hétig így ment azt hittem, hogy az iskola fáraszt le. Két hét múlva mikor felkeltem a bal csuklóm annyira fát, hogy egy bögre teát se tudtam felemelni vele. Elmentem a korházba és azt mondták, hogy az orrmandulám tönkrement és az termel olyan váladékot ami a csuklómat tönkreteszi. Két hónap múlva kivették az orrmandulámat. Utána egy hétig nem fájt a kezem de aztán hirtelen mindkét csuklóm elkezdet fájni a bal az fel is dagadt. Visszamentem a korházba, hogy nagyon fáj. Hetente mentem vizsgálatokra, vérvételre de semmit nem találtak. Nem volt a véremmel baj a csuklómban se volt elváltozás csak valami folyadék folyt be az ízületeim közé amire azt mondták, hogy az a baj. Megműtöttek kiszívták a folyadékot a kezemből aztán pihentettem 3 hónapig de semmi nem történt. A bal csuklóm ugyanúgy újra feldagadt és fáj és most már a jobb is elkezdet duzzadni. Nem tudom, hogy mi okozhatja ezt remélem valami amit könnyel orvosolni lehet. A korházba meg hiába megyek vissza nem tudják, hogy mitől van ez még ők se láttak fiataloknál ilyen problémát.
17F
Hát, ha szakemberek nem tudják, akkor mi honnan tudjuk? Én azt tudom javasolni, hogy Ausztriába kellett jönnöm azért, hogy kiderüljön, miért vannak szülési fájdalmaim a hasamban. És ezt többektől hallottam, hogy Pestre kellett felmenjen a bajával, hogy végre rendbe rakják. Ha teheted, menj fel te is Pestre, de ha már ott vagy és ott sem csináltak semmit, akkor keress valami privát vizsgálatot, ahol jópénztért ugyan, de legalább megcsinálnak. Én ezt tudom javasolni, nekem ezek a tapasztalataim, sajnálom.
Ja, és orvos/nővér ismerőseim is mondták, hogy ha ilyen van, akkor Pest, ha meg ott se, akkor privát. Szóval nem a szomszéd Dezső mondta, meg nem én találtam ki. Mindenképpen járj utána a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!