Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért tartják kevesebbre a...

Miért tartják kevesebbre a sportot, mint a tanulást?

Figyelt kérdés

Anyumnak csak az számít, hogy tanuljak. Semmi támogatást nem kapok otthon. Pedig nagyon szeretek futni és sokra is vihetném vele. Rövidtávon és hosszútávon is jó vagyok...

Minden nap járok edzeni!

Nemrég kaptam egy ajánlatot, hogy mehetnék különböző versenyekre. Csak egy telefonba került volna, de nem hívtam fel, mert csak az számít, hogy milyen jegyeket kapok, milyen lesz az érettség... :S

19/L

2010. máj. 25. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
hogy miért azt nem tudom, de ez nálunk is így van. Valószínűleg az emberek többre tartják a diplomát mint az egészséget - és ebben lehet igazság, mert míg a diplomás munkanélküliek száma csak nő, addig a különböző betegek száma, és a cukorbetegek, illetve az elhízottak száma is nő.
2010. máj. 25. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van, de már nem hat meg, pedig régen kitűnő is voltam elég gyakran :D
2010. máj. 25. 16:04
 3/9 anonim válasza:
A sport nem örök de amit megtanulsz elég sokáig képes vagy belőle hasznot húzni, a sportolók is sport közben tanulnak , egyetemre járnak mert tudják hogy nem tart örökké a sportolás
2010. máj. 25. 16:36
 4/9 anonim válasza:
A sporttal 1-2 nagyon ritka esettől eltekintve nem tudsz értéket teremteni, sem megélni belőle, energiádat értelmetlen dologra pazarlod amiből kizárólag te profitálsz, de nem anyagilag. Míg más tanítja, gyógyítja az embereket, épületeket épít, buszt vezet, te csak futsz körbe-körbe? Még a profi sportolók is 50 felett a teleshopban kötnek ki, mert nem értenek semmihez. Egyensúlyban kell lenni a tanulásnak és a sportnak.
2010. máj. 25. 17:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Héjjj, azt nem írtam, hogy nem tanulok tovább! Hogyne tanultnék! Amúgy sosem voltam 4-es tanulónál rosszabb. Csak szeretném mellette ezt is csinálni.
2010. máj. 25. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 2 évvel fiatalabb vagyok 17F, és én most úgy döntöttem, h focizni fogok profi szinten. Ehhez is kell allóképesség, vagyis nemsokára elkezdek futni, hogy jó kondiba legyek. Az én véleményem az, hogy ha mázlid van sportoló léted alatt annyi pénzt keresel, hogy másra életed hátralévő részébe nemi kell gondolnod. De ezt csak úgy mondom mint egy ember aki szeretne a sportal jól keresni. Az én elméletem az, hogy hiába kezdtem pl túl későn a focit még lehetek bőven elismert, mivel a klasszisok is 7-8 év alatt tanulják el teljesen és ilyen idős korukra felfedezettek. Én ráérek 25 éves kormig, addig tanulok
2010. máj. 25. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
19 éves vagy nehogy már a szüleid mondják emg hogy mit kezdesz az életeddel!
2010. máj. 26. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
amúgy nem kellene lebecsülni a sportot. Mert ha fiatalon nem tanulsz meg valamit, akkor azt be tudod pótolni még akár 40 évesen is.. Tanulni mindig lehet. De ha fiatalon nem sportolsz akkor később komoly egészségügyi gondjaid lehetnek - és lesznek is.
2010. máj. 26. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:

mert az ember nem a teste miatt áll az evolúció csúcsán, hanem az esze miatt

ha például összehasonlítjuk az embert és a medvét, hogy melyik az erősebb, hiába a medve nagy testtömege és iszonyatos izomzata, mégis az ember az erősebb, hiszen egy pillanat alatt végez vele a puskájával

az ész fontosabb, több scifit kénbe nézned h megértsd

2010. máj. 29. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!