Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Megválaszoltol pár kérdést a...

Megválaszoltol pár kérdést a Conor McGregor vs Floyd Mayweather meccsel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Azt nem értem hogy ha Conor MMA-s akkor miért ment bele egy boksz mérkőzésbe? Ha MMA lenne simán kiütné Conor Floyd-ot de így kevesebb esélye van. Mégvalami: Melyik csatornán fogják közvetíteni és mikor?
2017. aug. 1. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert McGregor azt hiszi ő teremtette még Jézust is és bármire képes és verhetetlen. 99% hogy ki lesz ütve a francba szerintem. Augusztus 26 szombat, valamelyik sport csatornán, de biztosan megtalálod az interneten is ha kigooglezod hogy "mcgregor mayweather stream".
2017. aug. 1. 13:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ciki lenne ha kiütnék mert nagyon biztos abban hogy nyer, amúgy köszi
2017. aug. 1. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:

mert floyd így sokkal könnyebben behúzhatja az 50 veretlen mérkőzést mintha egy valódi kihívó ellen bokszolna és még a lóvé is nagyobb lesz,mert híres az ellenfele is.

conornak meg szerintem mindegy,hogy nyer-e.

valószínűleg többet fog kaszálni ezzel az egy meccsel,mint az eddigi összes meccsével.

vagyis mindenki jól jár.

2017. aug. 1. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez Floydnak jól jön.

Igazából egy másod rangú bokszoló nagyobb fenyegetés lenne neki mint Mcgregor. De szerintem még a félixes boxolók is el vernék. Ez két külön sportág.

Ezt Mcgregor is tudja, de nyílván nem monthatja ki ezt nyíltan. Na meg ott vannak az agymosott "ememá fájgter" fanok akik el is hiszik hogy egy tized százalék esélye is van Connor-nak.

2017. aug. 1. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert Conor amúgy ír nemzeti boxbajnok.
2017. aug. 9. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!