Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Most nézem a WTCC-t, a Zengő...

Most nézem a WTCC-t, a Zengő Motorsport mitől züllött le ennyire?

Figyelt kérdés
Utolsó 2 autó a mezőnyben, szinte minden futamon eszméletlen lassúak, szarok.

2017. júl. 16. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Arról lemaradtál az elmúlt pár évben, hogy Michelisz Norbi gyári versenyző lett? A fiatalok meg még nem bírják a versenyt a nagyobb nevekkel. Szponzorok is ott hagyták őket.

Őszintén szólva én nem is értem, miért erőltetik. El kellene adni az összes autójukat, és venni egy komolyabbat, és benevezni valami nagyobb bajnokságba.

2017. júl. 17. 09:21
 2/4 MrPifta ***** válasza:
"nagyobb bajnokságba" A WTCC-nél nincs nagyobb túraautó-bajnokság
2017. júl. 17. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem túraautóra gondoltam. Egy GT-sorozatba, vagy ELMS-be, WEC-be mehetnének, azok azért komolyabbak.
2017. júl. 17. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy nincs Michelisz, de jóval lassabbak, mint amit egy top pilóta hiánya megmagyarázna. A szponzorok hiánya már érthetőbb, de nem tudtam, hogy ekkora lenne a pénzhiány. Elég kár, mert azt hittem, hogy tényleg saját lábukra állnak, Michelisz maradt is ugye plusz egy évet, hogy simábban menjen az átállás. De ezek szerint felesleges volt.
2017. júl. 17. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!