Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Tudtok mondani sportokat...

Tudtok mondani sportokat amitől lefogyok?

Figyelt kérdés
Most én 12 éves vagyok és 49 kilo. Én igy nem szeretem és le akarok fogyni mondjuk 40-re. És kellene valami olyan sport amivel le tudok fogyni.

#edzés #legfogyás
2017. júl. 4. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Futás, biciklizés, Ökölvívás, Thai Box, úszás és ezekhez kell jó étrend. Az étrendet meg majd elmondja egy olyan, aki ért hozzá, de ha nem jön ilyen, akkor utána tudsz olvasni a neten.
2017. júl. 4. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha olyan otthonülsz egész nap, akkor pl egy karate edzéstől is fogyhatsz, de ha kint játszol a játszótéren, meg kihajtod magad, mint mi anno, akkor lehet annyira nem..
2017. júl. 4. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Mozogni kell és legyél kalória minuszban. Ha te mozogsz és mellette annak megfelelően eszel akkor maradsz ugyan ilyen. Ha többet akkor nagyobb leszel (de legalább izomban) ha kevesebbet akkor fogysz.
2017. júl. 5. 12:16
 4/6 anonim válasza:
Jezusom anorexiás szeretnél lenni? Mert akkor szerintem legyél fényevő..
2017. júl. 5. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy? Ha tényleg fogyni akarsz, akrdióznod kell. Ehhez legjobb a futás, 2. biciklizés, még a séta is, ha futni nem bírsz. Kocogj mondjuk hetente 3-szor 3 km-t, aztán 2 hetente növeld a távot 200 méterrel, amíg az 5 km-t el nem éred.

És ehhez fontos az étrend. Egyél több olyan ételt, amiben fehérje és rost van, és kevesebbet, amiben szénhidrát és zsír.

2017. aug. 23. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
kardióznod*
2017. aug. 23. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!