Amatőr bunyós versenyekre mehetek? (többi lent)
El szeretném menni amatőr bunyós versenyekre de nem tudom hogy engednek e küzdeni.
Nem járok kuzdősportokra így egyesületben hanem otthon szoktam gyakorolni.
Tudok birkózni boxolni me igazából minden féle harcműveszetet ismerek.
Na szóval így mehetek versenyekre?
13 éves vagyok.
Ha egyáltalán vannak ienek akkor hol?
ilyenek* mert** szeretnék***
Megnézted a vitathatatlant vagy a never back down-t és yuri boykának hiszed magad?:d 13 évesen hogy ismernél minden féle harcművészetet? spektrum-ról? És ha mégis engednének küzdeni mit gondolsz ki lenne az ellenfeled? valami 30 éves sittes aki leszúr egy letört nyaku sörösüveggel xd. de talán nem illegális bunyóra gondoltál az amatőr bunyózást írva. de nem úgy működik, hogy elmész mondjuk egy karate versenyre, amikor semilyen övet nem tudhatsz magadénak. nem sétálhat be bárki az utcáról bohóckodni
Én úgy értem hogy pl ha hirdetnek egy versenyt 13-15 estig és úgy
Ám igen mind a két filmet láttam Xd és ma néztem a vitathatatlan 4 et Xd
De ienre nincs lehetőség?
"Nem járok kuzdősportokra így egyesületben hanem otthon szoktam gyakorolni." - Így nem mehetsz , egyesület tagja kell hogy légy és ha az edződ alkalmasnak talál akkor majd szól és benevez téged és elintézi a szükséges dolgokat .
"Tudok birkózni boxolni me igazából minden féle harcműveszetet ismerek." - Nem ismered sem a birkót , sem a boxot sőt mást sem . Hogy a neten vagy tv-ben láttál pár mozdulatot az nem azt jelenti hogy ismered is az adott stílust .
"Na szóval így mehetek versenyekre?" - Ahogy írtam nem mehetsz .
"Ha egyáltalán vannak ienek akkor hol?" - Kb minden küzdősport rendez amatőr versenyeket ahonnan majd kikerülnek az adott stílus jobbjai kikből egyszer majd profi lesz .
Sok volt a gta, mi ?
Ne akarj menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!