Mi a jó a Parkourban?
Figyelt kérdés
Apám és anyám nem engedi hogy ezt tanuljam meg ezt sportoljam mert szerintük veszélyes, én is tudom hogy veszélyes és tudom a következményeit de mondtam szeretném ezt sportolni, és apám kérdezte hogy mond meg mi a jó a parkourban2017. jún. 15. 15:54
1/4 anonim válasza:
Az ég világon semmi. Menjél el dolgozni inkább.
2/4 anonim válasza:
Fejleszti a mozgáskoordinációt , állóképességet , erőnlétet . Rugalmasabbá tesz . Mint minden sport ez is ad egyfajta tartást , önfegyelmet és jól lehet vele csajozni :D
3/4 anonim válasza:
Az, hogy neked tetszik! Ennyi! Ez már mindenre egy jó ok, hogy csináld. Ennél több nem kell! Különben meg kiváló mozgás fejlesztő és az egész testet megmozgatja és megedzi. Van egy haverom, aki csinálja, nincs neki fizikai akadály a természetben. Minden falon felmászik, kiváló állóképessége van, van ereje és bízik a testében. Nagyon jó sport. Úgyhogy csináld nyugodtan! A szülőknek annyinak elég kell legyen, hogy neked tetszik és kész. Különben tényleg kiváló a testnek.
4/4 anonim válasza:
Szabad sport, és szabaddá tesz! Megismered a határaid és túl lépheted őket.. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!