Miskolcon kardvívás?
Figyelt kérdés
14 éves duci(7kkg/163cm) lány vagyok és szeretnék egy hobbit. Szeretnék kardvívást tanulni, de nem azzal a vékony karddal, hanem rendes régivel. Van rá lehetőség? Ha bárki azzal akar kioktatni, hogy el sem bírnám a kardot, akkor, de erős vagyok!2017. jún. 4. 13:41
1/3 anonim válasza:
Fú, hát én max a "rendes" kardvívásban tudtam volna segíteni, ebben sajnos nem. Nézz körül a neten, ha ott nem találsz semmit akkor Miskolcon valószínűleg nincs ilyen lehetőség:\
2/3 Párnahuzat válasza:
nem akarlak kioktatni, de egy "rendes" kard 15kg körül van, azt lóbálni nem lenne kellemes :D de a sima vívás miért nem jó?
3/3 anonim válasza:
#2 (én kizárásos alapon az egyes vagyok:D)
Ha ezt nekem írtad, akkor a rendeset a sima kardvívásra értettem.Ha a kérdezőnek, akkor egyet kell értsek veled. A sima kardot is fárasztó és nehéz hosszú távon tartani, akkor a másikat meg pláne. Asszó közben még nem is olyan nehéz mert mozgásban vagy, de kötött gyakorlatnál néha leszakad a keze az embernek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!