Elmehetek e úgy MMA-zni, ha eddig nem küzdősportoltam?
Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 13:22
1/4 anonim válasza:
Én úgy olvastam itt, hogy nem, mivel ugye az egy szabályrendszer, ahova úgy kell menjél, hogy már tudsz egyenest ütni. Logikus is, hogy az ember akkor áll harcba, ha már azért tud valamit. De az MMA nem az én területem, majd ha jön valaki, aki ért hozzá, majd elmondja. De én nem ajánlom neked úgy, hogy nem tudsz semmit. Menj el Thai Boxra 2 évig és utána mehet az MMA. Bár jobb lenne 1 év Thai Box és 1 év BJJ után menni minimum. De valamit tudj, az a lényeg.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem versenyekre bunyózni,hanem edzésekre gondoltam.
2017. máj. 25. 13:59
4/4 anonim válasza:
Tehát az MMA valóban EGY SZABÁLYRENDSZER . Igaz vannak olyan egyesületek amik tartanak is belőle " edzést " de az annyit is ér kb . Csak azért csinálják az edzők mert mostanság divat lett a " kevert harcművészet " és ebből jó havidíjakat lehet beszedni , ám oktatása eléggé színvonalon aluli vagyis nem tanítja meg rendesen sem az álló sem pedig a földharcot . Jobban jársz ha lenézel két normális edzésre mint állóharc ( box , muay thai .... ) és föld/testharc stílusra ( birkó , sambo , bjj , judo . ) Ezek legalább tanítanak az alapoktól kezdve .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!