Mit tudnék csinálni ezzel a gördeszkával hogy jó legyen?
Sziasztok!
1 éve vettem egy ilyen gördeszkát, ami alul a linken található. Nem tudtam használni, most bontottam ki (láb törés miatt). És ahogy kipróbáltam, nem igazán forgott a kerék, egy hajtásra ment egy két métert. Illetve kanyarodni se kanyarodik. Javítható vagy inkább vegyek ujjat?
Valószínűleg azért nem gurul rendesen kerék mert ABEC 5 van benne,ha egy ABEC 7-et be tudnál szerezni az biztosan sokat segítene.Pár csapágy márka:Shake Junt-nem rossz de elég hamar elcsesződött,az itteni talajnak is köszönhetően,mert kímélem a deszkám :) Bones bearing:Reds-az egyel korábbi csapágyam volt ilyen,jó volt,soká bírta csak kicsit lassúnak éreztem,de ha tehetném visszacserélném a mostani shake juntot olyanra.
De sajnos olcsó deszkáknál hamarább előjönnek a bajok :/ ha érdekel minőségi oldal(én innen szoktam rendelni): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!