Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit tudnék csinálni ezzel a...

Mit tudnék csinálni ezzel a gördeszkával hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éve vettem egy ilyen gördeszkát, ami alul a linken található. Nem tudtam használni, most bontottam ki (láb törés miatt). És ahogy kipróbáltam, nem igazán forgott a kerék, egy hajtásra ment egy két métert. Illetve kanyarodni se kanyarodik. Javítható vagy inkább vegyek ujjat?

[link]

2017. máj. 15. 18:12
 1/3 anonim válasza:
A fuggok csavarjait lazitsd meg egy par fordulattal (majd erezni fogod) Ezek a nagy csavarok a ket kerek kozott. Altalaban a hatsot hagyd szorosabbra, igy fogsz tudni kanyarodni. A kerekeket pedig fogd meg es erezd, hogy annyira laza a csavar, hogy egy kicsit "kottyan" ki-be a tengelyen. ha meg mindig nem gurul jobban akkor uj csapagy kell, ezek az olcso deszkak gyengei.
2017. máj. 17. 04:59
 2/3 anonim válasza:
A fuggokon annyit lazits, hogy ha raallsz a deszkara rendesen es jobbra balra dolsz rajta akkor latsd, hogy fordul az egesz tengely jobbra-balra.
2017. máj. 17. 05:00
 3/3 anonim válasza:

Valószínűleg azért nem gurul rendesen kerék mert ABEC 5 van benne,ha egy ABEC 7-et be tudnál szerezni az biztosan sokat segítene.Pár csapágy márka:Shake Junt-nem rossz de elég hamar elcsesződött,az itteni talajnak is köszönhetően,mert kímélem a deszkám :) Bones bearing:Reds-az egyel korábbi csapágyam volt ilyen,jó volt,soká bírta csak kicsit lassúnak éreztem,de ha tehetném visszacserélném a mostani shake juntot olyanra.

De sajnos olcsó deszkáknál hamarább előjönnek a bajok :/ ha érdekel minőségi oldal(én innen szoktam rendelni): [link]

2017. máj. 31. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!