Valaki gimnasztikus alkat segítsen már pls! Valaki segítene? Pls. Lehetőleg lány! 13,5/L
Hónapokig spàrgázni tanultam de SOHA nem tudtam egézsen lemenni soàrgába..
Cigánykerekezni is sokáig tanultam..most ott tartok hogy nagyjából megtudom csinálni,csak az a baj,hogy nem nyújtom ki egyenesre a lábam..(én úgy érzem hogy egyenesen van)
Kezenállni is tanultam,sokáig még falnál sem ment,aztán nagyon jól ment falnál,de sokat csináltam mert meg akartam tanulni fal nélkül de egy idő után már falnál sem megy...
látom hogy a kérdés régi de ha még kell a spárgához tudok adni tanácsokat mert az nekem nagyon megy 13/L
írd ide a fb neved :)
Szia!
1 éve szertornázok. Soha nem ment se a ciganykerek se semmi. Bekerültem az új sulimba ott elkezdtem a szertornát. Próbáld meg azt, hogy leérinted spiccben!!! A lábamat a földre majd felemelése ameddig tudod, oldalt egyensúlyozol a kezeddel másik lábad lent van a talajon. Cserélhető közben a lábad és ne hajlítsd be. Pont addig emeld fel, ameddig hajlítás nélkül megy. Utána nézd meg, hogy melyik lábaddal megy lejjebb a spárgád. Arra a lábra nyújts addig ameddig le nem megy teljesen.
Nyújtás: ha a BAL lábad van elöl a spárgában: a jobb lábadat hajlítsd be, majd ülj rá a sarkadra. A bal lábad szorosan mellette kinyújtva. Hajolgass rá sokat. Ha már odáig eljutottál, hogy rátudj feküdni a lábadra, tartsd ott először 10, 20 majd 30 másodpercig. Miután megvolt páros lábra hajolgass előre ameddig meg nem fogod a labujjadat. A bal talpadat rakd a földre, térded behajlítva. A jobb térded a földön és nyomd magad előre felé, hogy érezd hogy nyúlik aaz izom a lábadban. Ezután próbálgasd a spárgát és menni fog ;) nekem 1,5 hét alatt lement :)
FONTOS: Úgy ne kezdj el semmit hogy nem melegített be, majd nyújtász le mindent, mert komoly sportsérülések lehetnek.
Amúgy nem fáj se térded se bokád??
Üdv: Egy tornász:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!