Milyen görkorit ajánlanátok?
szeretnék egy új görkorcsolyát vennni. Igazából nem használom semmi különösre, csak néha néha koriznék egy egy órát a barátnőmmel. Persze ha a későbbiekben úgy alakul, jó volna legalább heti háromszor is eljárni korizni :)
Jelenleg egy Bladerunner 78 Pro-m van. Kb 6 éve vettem, de nem kényelmes, nem szeretem. minden egyes alkalommal mikor a lábamon volt azt reméltem hogy biztos csak meg kell szokni, biztos a fűző túl szoros, túl laza, stb, stb. De elég volt. Inkább eladom és veszek egy másikat.
Szívem szerint Roces-t vennék, de nem tudom hogy annyi pénzért amennyi szánnék rá, van-e nekem megfelelő. Kb 25.000Ft-ot szánnék rá.
Életem legelső korija is Roces volt, ezért gondolom hogy azzal nem nyúlnék mellé. Persze az használt volt, törött, kopott, de még így is szuper volt a mostanihoz képest.
Érdemes egy, vagy esetleg 2 számmal nagyobbat venni?
Milyen legyen a kerék keménysége?
Miket érdemes figyelembe venni?
Mit ajánlanátok?
Akár konkrét típust... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!