Milyen gördeszkát tudnátok ajánlani?
Szeretném elkezdeni a gördeszkázást már egy jó ideje. Leginkább azzal is beérném, ha csak menni tudnék rajta, nem trükközni. És érdekelne, hogy ahhoz milyen fajta lenne a megfelelő.
Ha tudtok, akkor írjátok meg, hogy hol lehet beszerezni és kb milyen áron. ^^
Köszönöm szépen! :)
Menj be egy dechatlonba vagy egy hervisbe és nézz magadnak egy viszonylag strapabíró és olcsó deszkát. Egész nagy a választék. Nekem is olyan van, pedig nem most kezdtem. A kerekei picit már kopottak, de egyébként nekem nagyon jól bevált. Ugyanúgy bármit meg lehet vele csinálni, mint egy 10-en x ezer forintossal, csak ugye ezek nem márkásak. De hát ez van. Szóval kezdőnek nem kell drága deszka. :)
(16/l)
ha csak menni akarsz vele, akkor mindenképp penny board!
Nagy, szilikonos kerekei vannak, jól gurul! nekem a nagyobb fajta van meg! az jobb!
Én ezt a deszkát ajánlanám kezdőknek,mert alapjáraton stabil,viszont ha állítasz a függőn lesz olyan fordulékony mint akármelyik cruiser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!