Muay thai vagy kickbox?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebbelkezdeni?Én úgy látom,hogy a thai box keményebb,inkább erőből harcol.Viszont a kickboxnak sokkal jobb a védekezése és technikásabb,lazább a mozgása.Igaz,nincs benne térd meg könyök.De szerintem aki "ésszel" bunyózik,az legyőzi azt,aki csak erőből.Vagy rosszul gondolom?2017. márc. 12. 12:27
1/5 anonim válasza:
A Muay Thai mindenben jobb a Kick Boxnál, talán rúgásban nem, de tud rúgni egy Muay Thaios is. A védelme a Muay Thainak sokkal jobb. A lazaság pedig emberfüggő. A Muay Thai mindenképpen erősebb, mint a Kick Box, mivel a védelme sokkal jobb és nagyon jól képes visszatámadni, akár ütéssel, akár rúgással, plusz ugye a térd és könyök, amik nem csak egy dolgok, azok az emberi test egyik legerősebb fegyverei és ők azt mesterien használják.
2/5 A kérdező kommentje:
Hogyhogy a muay thainak jobb a védekezése?A kickboxban van elhajlás,duckingolás.A thai-ban ilyen nincs
2017. márc. 12. 12:42
3/5 anonim válasza:
A hazai kickbox oktatás a béka segge alatt helyezkedik el.
4/5 A kérdező kommentje:
Miért?
Igor Vovchanhcyn is kickboxolt
2017. márc. 12. 13:07
5/5 anonim válasza:
Laikus vagyok a témában, de szerintem a thai box jobb.
Hogy mire alapozom?
Nézd meg az Ong Bak c. filmet, Tony Yaa igen keményen tolja benne...
Tudom csak egy film, de akkor is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!